Home / Uncategorized / Boktips for de produktive
16 november, 2022

Boktips for de produktive

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Atomic habits

James Clear – 2018

Du har sikkert bestemt deg for å trene et par ganger i uken, men uten noen form for påminnelse så glemmer du det bort og holder deg til din vanlige rutine. Du må gjøre det lett for deg å gjøre det, finn ut hva som stopper deg og fjern faktoren. Hvis det virket som en straff for kroppen din å trene fordi du presset deg selv, så var det ikke attraktivt nokk. Statsys ga meg kontroll over planer, prosesser og rapporter i min organisasjon. Får mer ut av å slappe av på terrassen enn det du fikk av å trene, så var det ikke tilfredsstillende nokk.

Det handler om mye personlige vaner og rutiner her, men jeg bruker verktøy for min og mitt firma sin produktivitet Stratsys.com har sky baserte verktøy som hjelper meg med det. I boken vil du lære hvordan du kan følge disse lovene for å lage deg gode og sunne rutiner. Rutiner som å lese, det burde man ikke slutte med.

Getting things done

David Allen – 2001

Du er i bilen på vei hjem, tilfreds for dagen på jobb har gått bra, men så tenker du på at du har glemt å ringe moren din som har bursdag i dag. Du var så opptatt hele dagen at du ikke fikk muligheten, så du tenker du at du skal ringe hun når du kommer hjem. Når du kommer hjem så har du en god bok du skal lese og gjør det. Neste morgen, så har du glemt det helt. Du lurer på hvordan noe så viktig kan ha blitt glemt.

Svaret er enkelt, hjernen din er for der for å skape ideer ikke lagre dem, vi har alt for mye som vil distrahere oss i vår moderne verden GDT eller “Getting Things Done” er et system som er designet for å holde styr på dine tanker, ideer og prosjekter. Du kan ha et godt system selv, men Stratsys.com kan hjelpe hele din organisasjon med å bli mer produktiv. De tilbyr programvare som en tjeneste som gjør samarbeid enkelt med verktøy for hele organisasjonen. Boken har lært meg simple steg jeg kan ta for å gjøre livet og rutinen min bedre, steg for steg.

Man’s Search for Meaning

Viktor Frankl – 1946

Å finne mening i livet er vår største byrde i denne boken viser forfatteren hvordan han fant sin. i en av en av de verste erfaringene tenkelig, og hvordan han fant mening igjennom lidelsen. Det han kunne om logoterapi og hvordan det kan brukes til å finne din mening i livet gjennom lidelse uansett hvilken form det er den handler om hvordan du kan Endre ditt perspektiv på noe som har vert vanskelig for deg. Når man kan ta styrke fra det så blir ting som å lese seg kunnskapsrik enkelt.

Dette er en personlig favoritt. Det er en annerledes bok en de sistnevnte, men den har en plass her.

food-recipes