Home / Sven-Hassel / Rett oppbevaring av dine skatter – bøkene
18 april, 2017

Rett oppbevaring av dine skatter – bøkene

Posted in : Sven-Hassel on by : Rebecka

 

Så har man endelig fått sine dyrebare skatter i hus, og det er tid for å ta godt vare på dem til man dør – og helst enda lengre. Da er gode råd dyre, eller kanskje bygger man selv det man trenger av hyller og bokreoler for å gjøre det billigere. Her finner du tips til hvordan du kan gå frem for å ta godt vare på bøkene dine – enten du kjøper en bokhylle og om du lager et bokskap.

Finn gode tips på nett

Dette er alltid første bud, for det finnes mye både bra og smart av løsninger og råd du kan bruke, uansett om du skal bygge eller kjøpe deg ferdige oppbevaringshyller eller andre møbler til bokskattene dine. Og du får både bedre utvalg og bedre priser når du handler på nett, samt at du slipper å løpe rundt i mange forskjellige butikker for å finne akkurat den hyllen du alltid har drømt om. Du kan også bestille spesiallagde hyller, dersom du har uvanlige vinkler eller ledige plasser som ikke passer en klassisk hylle. Da får du også kanskje utnyttet all plassen du har til rådighet.

Dersom du bygger selv

Mye å tenke på, det er det, men med riktig planlegging kan dette være en løsning du blir skikkelig fornøyd med. Bygger du selv, kan du lage den akkurat slik du vil ha den, og du kan være litt kreativ. Du kan for eksempel lage rom av variert størrelse, og spesialtilpasse den til kråen i stuen. Det er dog veldig viktig med en skikkelig solid sokkel, for bøker er tunge saker.

Velg etter egen smak

Det finnes veldig mye å velge mellom der ute, og da er det om å gjøre å finne ut hva du liker – ikke hva som er mest trendy akkurat nå. Trenden går over, men bøkene dine trenger fortsatt et hjem til neste vår. Faktisk skal de trenge et sted å bo i ganske mange årtier, dersom du tar godt vare på dem, og oppbevarer dem optimalt. Det kan være lurt å tenke på bokskap, også, slik at du kan lukke døren for både støv og lys. Bare du velger med omhu, så blir du sikkert fornøyd.

food-recipes