Home / Uncategorized / Gode boktips i ulike sjangre
26 desember, 2021

Gode boktips i ulike sjangre

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Det er lite som slår det å sette seg ned foran peisen med en kopp kakao og en god bok. Følelsen av å finne roen etter en lang arbeidsdag kan aldri undervurderes. Det skrevne ord har i årtusener gitt mennesker glede og kunnskap, og slik er det også i dag. I dag er det mulig både å lese digitale bøker og høre på lydbøker, men det er lite som slår det å faktisk ha en fysisk bok i hånda. I denne artikkelen kommer vi med noen gode boktips i ulike sjangre.

Hjem og innredning

Det er mange som er ekstra opptatt av hjem og innredning. Dette gjelder kanskje spesielt de som nettopp har kjøpt seg et nytt hjem. Mange ser etter finurlige og estetiske løsninger på internett, men det finnes faktisk mange gode bøker om dette temaet også. Disse kan gi inspirasjon til valg av møblement, terrasseteppe eller andre ting du trenger i hjemmet. Eksempler på slike bøker er Live Beautiful av Athena Calderone eller The Kinfolk Home: Interiors for Slow Living av Nathan Williams.

Krim

De aller fleste liker en god krimbok. Når du leser en god krimhistorie, klarer du gjerne ikke å legge fra deg boka. Du bare må lese neste avsnitt, side eller kapittel, noe som fører til at du legger deg langt senere enn du egentlig hadde planlagt. Eksempler på slike bøker er blant annet Jo Nesbøs krimromaner om Harry Hole. Vi vil også nevne Gunnar Staalesens bøker om Varg Veum.

Politikk

Det er også mange som liker å holde seg oppdatert på politikkens verden. Det er mye mange ikke vet om både norsk og internasjonal politikk, som faktisk er nøye belyst i mange bøker. Et eksempel på en kjent forfatter som skriver bøker om politikk er Hans Olav Lahlum. Du kan finne bøker om hvordan politikken var før i tiden, historien til de ulike politiske partiene og hvordan politikken faktisk er sammensatt. Her er det mye interessant å lese.

Vi håper du fikk noen gode boktips gjennom å lese denne artikkelen, og håper du tar deg tid til å kose deg med en god bok i nær fremtid.

food-recipes