Home / Uncategorized / Hvordan få i gang leselysten
27 mai, 2021

Hvordan få i gang leselysten

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Mange tenker nok at de burde ha lest veldig mye mer enn det de gjør for tiden. Heldigvis er det måter du kan få igjen leselysten på. Det er noe vi skal gå igjennom i denne artikkelen her. Vi håper du får øynene opp for bøker igjen!

Gjenoppdag gamle favoritter

Den aller beste måten å få igjen leselysten på, er å gjenoppdage gamle favoritter. Det å finne fram ei bok som du elsket som tenåring eller ung voksen kan virkelig få kick på leselysten. Det å være litt nostalgisk er absolutt en følelse som de fleste av oss kan være flinkere på.

Noe vi også anbefaler er hvis du for eksempel hørte på lydbøker en del som barn er å finne fram disse lydbøkene igjen. Du vil ikke angre, for å leve seg inn i en historie er bare fantastisk!

Bli med i en bokklubb

Det finnes en rekke bokklubber der ute som stadig er på jakt etter nye medlemmer. Noe vi tenker er at det kan være ideelt for deg å bli med i en bokklubb som leser bøker du liker. Det er derfor vi anbefaler at det blir en bokklubb mellom venner eller lignende. Kanskje du har noen kollegaer som liker å lese?

Gå på skattejakt

Noe av det mest spennende i hele verden (synes vi) er å gå på bruktbutikkjakt etter morsomme bøker. Det er mye snacks man kan få til 29 kroner på Fretex. Her kan du finne alt mellom himmel og jord. Det å finne bøker som er billige i tillegg til interessante gjør også at man får kicket leselysten litt ekstra i gang.

Hvis du er så heldig å bo i nærheten av en lesekiosk så kan du jo også benytte deg av disse. Det gir deg også muligheten til å dele dine favorittbøker med andre.

food-recipes